El príncep Enric ha anunciat el naixement del seu fill des de la seva residència de Frogmore Cottage (EFE)
Londres

Neix el primer fill dels ducs de Sussex, Enric i Meghan

El nadó, de qui encara no se sap el nom, és el setè en la línia de successió del tron britànic

Actualitzat

La família reial britànica té des d'aquest dilluns un nou membre. És el fill dels ducs de Sussex, Enric i Meghan, que ha nascut a primera hora del matí, no se sap si a la residència de la parella o en un hospital de Londres.

Unes hores després, el príncep Enric, des del castell de Windsor, ha dit que tant la mare com el nadó estan perfectament bé i que ells dos encara estan debatent quin nom posar-li.

En declaracions davant les càmeres des de la seva residència de Frogmore Cottage, als afores del castell de Windsor, el príncep Enric ha expressat la seva "emoció" pel naixement del nen. Enric ha avançat que, d'aquí "un parell de dies", anunciaran el nom del nen:

"Ha estat l'experiència més increïble que podia haver imaginat."

El Palau de Buckingham ha explicat que la reina Elisabet II, de 93 anys, i el seu marit, el duc d'Edimburg, de 97; els ducs de Cambridge i altres familiars han estat "encantats amb la notícia" quan ho han sabut.

La notícia ha anat acompanyada de l'habitual pompositat de la monarquia britànica i un pregoner l'ha anunciada des dels afores de la residència dels ducs.

 

El pregoner Tony Appleton ha anunciat el naixement del primer fill dels ducs de Sussex (EFE)

 

Setè en la línia de successió

El nen és el vuitè besnet de la reina i el setè en la línia de successió del tron britànic. El nounat se situa al darrere del príncep Carles, del príncep Guillem, dels tres fills del primogènit de Carles i Diana (Jordi, Carlota i Lluís) i del seu propi pare, Enric.

Segons han informat els ducs des del seu compte d'Instagram, el nen ha pesat 3 quilos 200 grams i el pare ha assistit al part.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Monarquia
Anar al contingut