Automobilisme

Max Mosley, protagonista d'un escàndol sadonazista amb prostitutes i un decorat de camp de concentració

El diari sensacionalista anglès "News of the World" ha publicat unes fotografies de Max Mosley, el president de la Federació Internacional d'Automobilisme, on aquest protagonitza una sessió sadomasoquista amb un decorat d'un camp de concentració nazi. El tabloide, que extreu les fotos d'un vídeo, explica en portada que Mosley va participar en "una orgia depravada a l'estil nazi amb cinc prostitutes en una masmorra de tortura" i en què "feia el paper de comandant en un camp de concentració".

Actualitzat

Les associacions jueves britàniques s'han indignat per la difusió d'un vídeo on es veu el president de la Federació Internacional de l'Automòbil, Max Mosley, després d'una escena sadomasoquista i evocant un camp de concentració nazi. El diari sensacionalista "News of the World" ha publicat les fotografies i ha posat en la seva edició digital un vídeo on surt Mosley acompanyat de cinc jovenetes que semblen vestides amb l'uniforme de ratlles de presoneres. Segons el diari, Mosley parla en alemany i fa el paper alhora d'un detingut i d'un guardià del camp de concentració.

Els pares es van casar al domicili de Goebbels

En aquest sentit, les associacions jueves consideren que és un insult als milions de víctimes i en demanen la dimissió. El mateix diari publica un comentari del patró de la Fórmula 1, Bernie Eccleston, en què diu que no s'ho hauria cregut si no n'hagués vist les proves. Max Mosley és fill d'Oswald Mosley, fundador de la Unió Britànica de Feixistes. Els seus pares es van casar al domicili particular de Goebbels, a Berlín, l'any 1936.

La FIA no es pronuncia

De moment, la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) no s'ha pronunciat sobre la informació que situa Mosley enmig d'aquest escàndol sexual de connotacions sadonazistes.

Anar al contingut