El president de la Generalitat, Artur Mas.
El president de la Generalitat, Artur Mas.
Barcelona

Mas demana explicacions al ministre de l'Interior sobre l'informe que l'acusa de tenir comptes a Suïssa amb diners de comissions

Actualitzat
El candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, demana explicacions al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, sobre el suposat informe policial que l'acusa a ell i a altres membres de CDC i del seu govern d'estar involucrats en casos de corrupció. Mas qüestiona que tres dies després d'aparèixer la primera informació ningú encara en sàpiga res.

"Ja portem tres dies així, ja han tingut temps, jo ja vaig dir des del primer dia que jo em crec la paraula del ministre de l'Interior, que al començament ell va dir que no ho coneixia, jo això ja vaig dir que m'ho creia, però una cosa és que ens creiem que ell no ho coneixia, això és perfectament possible, i una altra cosa diferent és que tres dies després d'haver sortit això, aquí no hi hagi ni un sol responsable ni ningú que sàpiga si això existeix, si és un esborrany, si no és un esborrany, què diu, qui ho va ordenar.

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció reitera que tot plegat forma part d'un procés per desestabilitzar el procés cap a l'autodeterminació de Catalunya. Mas ho ha qualificat de monstruós i afirma que recorda altres temps.

"Doncs sorprèn molt que encara no sàpiguen si aquest informe existeix o no i qui se n'ha de fer responsable i fins i tot em diuen que es diu que això potser ho sabrem després de les eleccions i això encara em sembla més escandalós perquè dius 'Això ho fan només per veure si d'aquí a les eleccions de manera bruta poden arribar a desestabilitzar un resultat a Catalunya?' Escoltí, això és monstruós, recorda altres èpoques, per tant necessiten aclarir-se ràpidament.

Pel que fa a les informacions del diari "El Mundo" que avui esquitxen el conseller Felip Puig Mas no li dóna cap credibilitat

Que si la veracitat de tot el que es pretén és la mateixa que m'afecta a mi, veracitat zero. És tot un muntatge i tot un invent i curiosament surt en un moment en què Catalunya inicia un procés com el que està iniciant.

Artur Mas afirma que ell ja ha respost de la forma més contundent que presentaran una querella criminal i que és ara ell qui espera explicacions.
Anar al contingut