Emily Blunt, caracteritzada com a Mary Poppins
Emily Blunt, caracteritzada com a Mary Poppins

Mary Poppins torna al cinema, ara per cuidar els nets del senyor Banks

Per Nadal s'estrenarà la seqüela de la pel·lícula, on Emily Blunt agafa el relleu de Julie Andrews com a protagonista

Actualitzat

La mainadera més famosa del cinema torna a la gran pantalla. Caldrà esperar fins al Nadal per a l'estrena de la seqüela de Mary Poppins, però Disney ja n'ha fet públic un tràiler.

 

A "Mary Poppins returns", Emily Blunt agafa el relleu de Julie Andrews per tornar a casa de la Jane i en Michael Banks. La pel·lícula està ambientada al 1932 i explica com en Michael cria tres fills en absència de la mare i amb l'ajuda de la seva germana, Jane.

 


A la nova entrega de Mary Poppins no hi falten les imatges de les teulades de Londres ni la mainadera volant amb el paraigua.

També hi ha apareix un dels actors de la pel·lícula original, Dick Van Dyke, que ara té 92 anys i que, en el tràiler, apareix àgil com sempre.

En el repartiment també hi ha Lin-Manuel Miranda en el paper de Bert, que ara s'ha rebatejat com a Jack, així com Meryl Streep i Colin Firth.

Tal com passa al film del 1964, la pel·lícula inclou escenes reals i d'animació, com les que en el seu moment li van valdre l'Òscar als millors efectes visuals.

 


La pel·lícula original es va basar en els llibres infantils de Pamela Lyndon Travers (P. L.Travers), que va discrepar de l'adaptació que en va fer Walt Disney.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut