Jordi Pujol i Marta Ferrusola, durant la presentació del llibre "Escrits de la presó", de Quim Forn (ACN / Bernat Vilaró)
Jordi Pujol i Marta Ferrusola, durant la presentació del llibre "Escrits de la presó", de Quim Forn

Marta Ferrusola, ingressada a l'UCI de Vall d'Hebron per un accident a Queralbs

Ferrusola, dona de Jordi Pujol, es troba en vies de recuperació però continua greu després de ser operada d'urgència per diverses fractures

RedaccióActualitzat

Marta Ferrusola, dona del president Pujol, està ingressada a l'UCI de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Ferrusola ha tingut un accident aquest dissabte a la seva residència de Queralbs i ha hagut de ser traslladada en helicòpter i operada d'urgència.

Ferrusola, de 85 anys, ha caigut a l'escala del seu domicili familiar del Ripollès. Té un traumatisme cranioencefàlic i diverses fractures. Inicialment ha estat traslladada a l'Hospital de Campdevànol, on han decidit derivar-la a Barcelona.

Ferrusola es troba "en vies de recuperació" segons fonts pròximes a la familia, tot i que continua greu després d'haver passat la primera nit ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

En els darrers mesos, l'estat de salut de Ferrusola, de 85 anys, ha anat empitjorant. Fa poc més d'un any li van diagnosticar Alzheimer.


Segon accident en tres anys

Aquest és el segon accident de Ferrusola en tres anys. El 31 de juliol del 2017, va haver de ser atesa d'urgències a l'Hospital de Campdevànol. La dona de l'expresident es va fer un cop fort al tòrax en una caiguda, també a la casa d'estiu a Queralbs. El seu estat no era greu i el mateix dia al cap de poques hores ja va ser donada d'alta.

Fa just dues setmanes, el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata va tancar la instrucció de la peça principal del cas Pujol i va proposar jutjar tota la família –l'expresident, Ferrusola i els seus set fills- per organització criminal.

 

Anar al contingut