Marco Antonio Tejeiro (esquerra) i Miguel Tejeiro (centre)
Marco Antonio Tejeiro (esquerra) i Miguel Tejeiro (centre)
Palma

Marco Antonio Tejeiro, excomptable de Nóos i cunyat de Diego Torres, absolt

Actualitzat

El comptable de l'Institut Nóos, Marco Antonio Tejeiro, ha quedat absolt. Estava acusat per delictes de malversació, falsedat, estafa, blanqueig, tràfic d'influències i prevaricació. La fiança imposada al cunyat de Diego Torres era de 4.645.581 euros.

Marco Antonio Tejeiro afrontava una petició de presó entre dos i deu anys. La Fiscalia li demanava un total de dos anys de presó i una multa de 470.900 euros. Li demanava sis mesos de presó per presumpta malversació amb delicte continuat de falsedat en document mercantil, un any per estafa en concurs amb falsedat i sis mesos per blanqueig de capitals.

Manos Limpias demanava deu anys de presó i 970.666 euros de multa per diversos delictes. Pel delicte continuat de malversació amb un delicte de tràfic d'influències, amb delictes continuats de prevaricació i falsedat en documents públic i mercantil, quatre anys de presó. Per frau a l'administració, dos anys. Per estafa en concurs amb falsedat continuada de document mercantil, dos anys de presó. I per blanqueig de capitals, dos anys de presó més.

Anar al contingut