L'Observatori contra l'Homofòbia denuncia una "onada d'agressions LGTBIfòbiques"

L'entitat ha denunciat cinc agressions homòfobes en un sol cap de setmana. Al Prat de Llobregat, la víctima va acabar amb el nas trencat

RedaccióActualitzat

L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) de Catalunya ha denunciat una "onada d'agressions LGTBIfòbiques" després de tenir constància de cinc agressions el primer cap de setmana de març.

Els cinc casos registrats van succeir al Prat de Llobregat, a Mataró, a Olesa de Montserrat i dos d'ells a Barcelona. A la capital catalana van ser episodis d'insults i vexacions al metro i al barri de Poble-sec, mentre que la resta van ser agressions físiques.

Segons Rodríguez, l'agressió del Prat va ser "extremament greu" i ha explicat que la víctima va haver de ser hospitalitzada i intervinguda perquè li van trencar el nas.

El president de l'OCH, Eugeni Rodríguez, es mostra "molt preocupat"

L'entitat adverteix que aquestes agressions poden convertir-se en "epidèmia" per culpa de la "impunitat" amb què s'actua.
 


Rodríguez ha dit en un comunicat de premsa que està "molt preocupat" davant de la situació:
 

"Les cinc incidències registrades desvelen un sentiment d'impunitat tan gran que fa que la violència que pateixen les persones LGTBI pugui convertir-se en una epidèmia."


Per aquest motiu, L'OCH ha sol·licitat una reunió urgent amb el conseller d'Afers Socials i Família, Chakir el Homrani, així com la seva compareixença en seu parlamentària per "activar mecanismes urgents que posin final a la situació de violència creixent cap al col·lectiu LGTBI".

ARXIVAT A:
LGTBI
Anar al contingut