Collbató

L'home que va llançar dues sabatilles a l'alcaldesa de Collbató no anirà a la presó

Francesc Raset, que va llançar dues sabatilles a l'alcaldesa el passat mes de març com a acte de protesta, no anirà finalment a la presó. L'Ajuntament de Collbató, després de llegir la seva carta de perdó, ha acordat per unanimitat retirar la denúncia contra ell. Raset s'ha mostrat pletòric perquè la seva protesta ha aconseguit paralitzar l'ampliació del polígon industrial.

Actualitzat
El passat mes de març, Francesc Raset, veí de Collbató, va llançar dues sabatilles a l'alcaldesa durant una sessió plenària com a acte de protesta per l'ampliació del polígon industrial. La socialista Josefina Martínez el va denunciar i Raset s'enfrontava a cinc anys de presó i una multa per atemptat a l'autoritat.

En l'últim ple, l'Ajuntament va acordar per unanimitat sol·licitar als tribunals el sobreseïment i l'arxiu de la demanda. La secretària va llegir la carta de perdó de Raset, en què aclaria que la seva acció responia només a una protesta i que "en cap cas va existir la voluntat d'atemptar ni de fer mal a ningú, i molt menys a l'alcaldesa".

Després del ple, Francesc Raset es mostrava pletòric i assegurava que amb la seva protesta havia aconseguit l'objectiu, ja que l'ampliació de la zona industrial de Montserrat està paralitzada. Ell, juntament amb els que li han fet costat, van anar a celebrar-ho.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut