La consellera de Seguretat i Emergències i el president del cabildo de Hierro, María del Carmen Padrón i Alpidio Armas, durant la roda de premsa en …
La consellera de Seguretat i Emergències i el president del cabildo de Hierro, María del Carmen Padrón i Alpidio Armas, durant la roda de premsa en què han demanat calma a la població. (Foto: EFE)
Valverde

Les autoritats de Hierro demanen calma a la població després que s'han registrat 48 sismes els dos últims dies

Les autoritats de l'illa de Hierro han demanat calma a la població davant l'alt nombre de sismes registrats en les últimes hores. Des d'aquest dissabte, l'illa n'ha comptat 48, entre els quals un de 3,4 graus en l'escala de Richter. El president del cabildo de Hierro, Alpidio Armas, i la consellera de Seguretat i Emergències de la corporació insular, María del Carmen Padrón, han destacat que diversos experts els han transmès que aquests petits terratrèmols poden ser precursors de possibles erupcions volcàniques tot i que el fenomen no és imminent. Padrón ha avançat la possibilitat que l'activitat sísmica augmenti encara més en els propers dies, tot i que no s'arribarà a una situació de risc per a la població.

Actualitzat
Anar al contingut