Entrada de l'Hospital d'Igualada, en una imatge d'arxiu (ACN/Nia Escolà)
Entrada de l'Hospital d'Igualada, en una imatge d'arxiu
Igualada

Les 4.000 mascaretes encara no han arribat a l'Hospital d'Igualada, denuncia l'alcalde

Marc Castells demana més sanitaris per a l'hospital, però també per a l'atenció primària i les residències de la Conca d'Òdena

RedaccióActualitzat

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha denunciat aquest diumenge que les 4.000 mascaretes que reclamava fa uns dies per al personal de l'Hospital d'Igualada "encara no han arribat".

Castells ha dit que tampoc està previst que arribin aquest dilluns i diu que la situació a l'hospital "és molt crítica":

"No volem entrar en cap polèmica, només necessitem que el material de protecció arribi al centre. La situació és molt greu".

Castells, en la compareixença diària que fa des que la població està confinada, ha lamentat que a mesura que passen els dies "el material fa més falta" a l'hospital.

Marc Castells va denunciar dimecres passat que les 4.000 mascaretes que havien comprat per a l'hospital havien quedat aturades a Madrid "pendents d'algun tràmit o inspector".

 

Sobre el reforç de personal que divendres va anunciar la consellera de Sanitat, Alba Vergés, a l'Hospital d'Igualada, Castells ha dit que "no és suficient". L'alcalde d'Igualada vol més suport mèdic no només a l'hospital, que des de l'inici del brot té 24 sanitaris nous, sinó també a l'atenció primària i residències de la població.

ARXIVAT A:
Coronavirus SalutEstat d'alarma
Anar al contingut