Barça

Laporta: "Ens van oferir fitxar a Cristiano Ronaldo, però ja teníem la temporada tancada"

L'expresident del Barça ha revelat, a més, que no té cap intenció de pactar amb la junta directiva per l'acció de responsabilitat

Actualitzat

Joan Laporta ha assistit al ja tradicional torneig de golf benèfic entre exblaugranes i exmadridistes que se celebra abans d'un clàssic. En sortir, ha tingut un moment per aturar-se davant dels mitjans de comunicació i deixar anar unes declaracions destacades.

En primer lloc, en clau prèvia del clàssic, Joan Laporta ha revelat que Cristiano Ronaldo va estar l'òrbita del Barça quan ell n'era el president: "Vam fitxar Ronnie, Márquez i Quaresma. Ronaldo estava en l'Sporting de Lisboa a punt de fitxar pel Manchester. El seu representant ens volia vendre Deco, que no ens el podíem permetre en aquell moment, i també ens va oferir Cristiano per 17 milions. No ho vam fer perquè ja teníem organitzada la temporada."

A continuació, l'expresident del FC Barcelona no vol ni sentir a parlar de pactar amb l'actual directiva per evitar el judici de l'acció de responsabilitat: "Estem esperant la sentència de segona instància. En la primera, el jutjat ja ens va donar la raó. Després de quatre anys d'aguantar el que vam aguantar van decidir apel·lar i ara estem esperant la sentència. No tinc cap intenció de pactar. Per mi, s'ha convertit més en una qüestió de dignitat que de diners".

Tota la informació al voltant del clàssic la trobareu a la web de l'Esport3 https://www.ccma.cat/esport3/barca-madrid/especial/2710/

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut