L'actor és cosí onzè del monarca britànic (Wikimedia Commons/Reuters/Hollie Adams)

L'actor de "Breaking bad" Bob Odenkirk descobreix que és cosí llunyà del rei Carles III

La descoberta s'ha fet arran de la seva participació en el programa "Trobant les teves arrels" del canal PBS dels Estats Units: "És una bogeria!"

Virgínia Arqué NuenoActualitzat

L'actor de "Breaking bad" Bob Odenkirk acaba de descobrir que és cosí llunyà (11è) del rei Carles III d'Anglaterra. Els seus vincles amb la família reial britànica s'han sabut arran de la seva participació en el programa "Descobrint les teves arrels" del canal PBS, un xou que s'endinsa en l'arbre genealògic dels seus convidats, i en el qual troben des d'"històries dramàtiques" a anècdotes divertides o experiències de superació dels seus avantpassats.

Odenkirk ha estat un dels protagonistes de l'episodi 5 d'aquest programa, que ja està en la desena temporada, al costat de la també actriu Iliza Shlesinger. Un programa que s'endinsa en els orígens dels seus protagonistes. En aquest cas, l'han titulat "Aguanta el riure" i s'ha emès aquest dimecres, com s'explica en un missatge penjat al compte d'Instagram dels fans d'Odenkirk:

 

Al tràiler dels deu anys del programa es pot veure Bob Odenkirk exclamant un "és increïble" en el moment de fer la descoberta dels seus ancestres. La sorpresa també el porta a preguntar al presentador si ho diu seriosament: "M'estàs prenent el pèl? És una bogeria!"

Bob Odenkirk és actor, comediant, escriptor, productor i director de cinema. El programa el presenta com a guanyador d'un Emmy perquè l'any 1993 va participar a "El show de Ben Stiller", que va guanyar l'Emmy Primetime al millor guió d'una sèrie.

És creador i coprotagonista de la comèdia "Mr. Show" d'HBO i protagonista a "Breaking bad", "Nobody" i "El show de Larry Sanders", entre d'altres. L'any 2022 estava nominat a l'Emmy a millor actor pel seu paper a la sèrie "Better call Saul", un guardó que finalment es va endur Lee Jung-jae per "El juego del calamar".

L'any passat va tornar a estar nominat pel mateix paper, però aquest cop el guardó de millor actor de sèrie dramàtica va ser per a Kieran Culkin, en una gala que va recordar Matthew Perry i que es va fer al gener, amb retard, per les vagues de guionistes i actors de Hollywood.

La sèrie "Better call Saul", que va per la sisena temporada, ja ha tingut 53 nominacions als Emmy al llarg dels anys, però encara no s'ha endut cap guardó.

 

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut