La vicepresidenta Joana Ortega, en una imatge d'arxiu
Joana Ortega, com a titular de Governació, és la responsable de gestionar els processos electorals.
Barcelona

La vicepresidenta Joana Ortega no és llicenciada en Psicologia

Dos partits de l'oposició, el PSC i Solidaritat per la Independència, portaran al Parlament el cas del currículum de la vicepresidenta Joana Ortega. A la fitxa biogràfica que es va publicar el dia que va prendre possessió del càrrec, s'indicava que Ortega era llicenciada en Psicologia. Ara s'ha sabut que li queden dues assignatures per completar aquesta carrera universitària. Ortega ja ha demanat disculpes a través del seu blog pel que considera un "error involuntari".

Actualitzat
Tots els partits de l'oposició reclamen explicacions a la vicepresidenta per l'error en el seu currículum, que es va publicar el dia que va prendre possessió del càrrec i en el qual s'assegurava que era llicenciada en Psicologia. Actualment, al currículum de Joana Ortega que surt al web de la Generalitat, la paraula "llicenciada" ha desaparegut i ara hi consta la fórmula "Formada en Psicologia".

La vicepresidenta ha reaccionat aquest dilluns a la tarda a través del compte de Twitter i del blog. Joana Ortega ha reconegut l'error i ha demanat disculpes: "Al meu 'curriculum vitae' s'hi va transcriure, erròniament, que jo era llicenciada en Psicologia". Ortega explica a l'entrada del blog que li falten dues assignatures per completar la carrera i afegeix que la seva trajectòria empresarial i professional ha estat allunyada de la psicologia.
Anar al contingut