Futbol

La selecció espanyola es concentra per preparar els dos últims partits de classificació per a l'Euro'08

La selecció espanyola de futbol ha quedat concentrada a La Ciudad del Fútbol de Las Rozas amb la ment posada a treure's l'espina davant Suècia i Irlanda del Nord, dues seleccions que van derrotar els homes de Luis Aragonés i que els van complicar passar a l'Eurocopa. Les novetats de la llista són Dani Güiza i Marcos Senna, més el retorn de David Villa després de superar una lesió. Puyol, Iniesta i Xavi, per part blaugrana, i Tamudo i Riera, per part blanc-i-blava, formen la representació dels equips catalans.

Actualitzat

Espanya no ha de tenir problemes per classificar-se, ja que només necessita treure un punt més per garantir la seva presència a la cita de Suïssa i Àustria.

A la tarda s'ha fet el primer entrenament per preparar el transcendental enfrontament de dissabte contra Suècia. Güiza ha estat el protagonista del dia: per la seva condició de debutant -només que jugui un minut, el seu club li pagarà 300.000 euros- i per la futura paternitat.

Abans de l'entrenament s'ha fet la presentació de l'equipació oficial que Espanya portarà a l'Eurocopa del 2008. A Luis Aragonés se l'ha vist de molt mal humor, segur que no li ha fet gens de gràcia que es fes l'acte sense tenir la classificació garantida.

Anar al contingut