La Sagrada Família, a la portada de Time: "L'obra mestra en contínua construcció"
Portada de la revista "Time"

La Sagrada Família, a la portada de Time: "L'obra mestra en contínua construcció"

La revista nord-americana dedica al temple un extens reportatge amb text i imatges fotogràfiques i audiovisuals

RedaccióActualitzat

La basílica de la Sagrada Família és la protagonista de la portada de la revista nord-americana Time, que destaca la data d'inici de la seva construcció, l'any 1882, i la data prevista d'acabament, el 2026.

 

La Sagrada Família, triada per a la portada de l'edició internacional de la revista nord-americana de principis de juliol.

 

Dins l'obra mestra inacabada de Barcelona

En les pàgines interiors, Time explica amb detall, en un extens reportatge titulat "Dins l'obra mestra inacabada de Barcelona", la història de la Sagrada Família, quin és el seu estat actual i quin serà l'aspecte final.

 

El reportatge repassa "la carrera per completar un dels projectes de construcció més antics del món" i detalla que en el projecte hi treballen dues dotzenes d'arquitectes i més de 200 treballadors. La revista destaca que Gaudí era un visionari.

"La sostenibilitat és clau en els dissenys moderns, però Gaudí era un avançat al seu temps quant als mètodes que feia servir per construir el temple, i els seus successors segueixen els seus passos."

 

Time ha completat el reportatge en paper amb un contingut transmèdia amb text, fotografies i vídeos en què els lectors poden veure detalls de l'arquitectura exterior de l'edifici i de l'interior, i saber com es treballa perquè el temple sigui una realitat d'aquí set anys.

 

ARXIVAT A:
Sagrada Família
Anar al contingut