La preinscripció tornarà a ser telemàtica com la d'aquest curs
La preinscripció tornarà a ser telemàtica com la d'aquest curs

La preinscripció escolar 2021 serà al març i tornarà a ser telemàtica

La preinscripció escolar de primària per al curs 2021-2022 serà del 15 al 24 de març, i la de secundària, del 17 al 24 de març

RedaccióActualitzat

El Departament d'Educació ja prepara la preinscripció del curs vinent. En previsió de l'evolució de la pandèmia, la preinscripció serà telemàtica. La Generalitat també ha avançat les dates: del 15 al 24 de març a infantil i primària i del 17 al 24 de març a secundària.

El procediment es tornarà a fer de forma telemàtica, com ja es va fer per a aquest curs a causa de la pandèmia. Educació es compromet a donar suport a les famílies que no disposin dels mitjans necessaris per fer la petició de plaça per aquesta via.

Pel que fa als ensenyaments postobligatoris, el període de preinscripció anirà de l'11 al 17 de maig per a batxillerat i cicles de grau mitjà d'FP i d'arts plàstiques i disseny i del 25 al 31 de maig per a cicles de grau superior.

El departament ha avançat aquest dos punts perquè els centres puguin tenir una "aproximació" per preparar la propera preinscripció. Els detalls de les dates de matriculació i de preinscripció de la resta d'ensenyaments es publicaran en el Diari Oficial de la Generalitat (DGC) en la resolució que regula el procés.

ARXIVAT A:
Educació Coronavirus
Anar al contingut