Sevilla

La policia té proves irrefutables per implicar els quatre detinguts pel crim de Sevilla

Apareixen més detalls sobre les circumstàncies de la desaparició de la sevillana Marta del Castillo. La policia ha assegurat aquest divendres que els quatre implicats van coincidir al pis de l'exnòvio de la jove la nit de la seva mort i considera que tenien coneixement dels fets. La policia també ha revelat que la troballa de la dessuadora de l'exparella amb sang de la noia i amb la qual hauria embolicat el cendrer abans de llançar el cos al riu va portar a la detenció del principal sospitós.

Actualitzat
La policia ha assegurat que té proves irrefutables per implicar els quatre detinguts i ha explicat que l'autor confés de l'agressió a la noia i els altres tres detinguts van trobar-se al lloc dels fets, el pis propietat de l'exnòvio, després que l'autor els truqués per dir-los que havia colpejat la noia al cap amb un cendrer. Segons la policia, això els porta a concloure que els implicats tenien coneixement dels fets.

El cap superior de la policia a Andalusia Oriental, Enrique Álvarez Riesta, també ha explicat que un dels elements claus que porten a considerar l'exnòvio com a principal sospitós del crim és que es va trobar sang a la seva dessuadora, amb la qual hauria embolicat el cendrer que va fer servir per colpejar la desapareguda, que després va llançar al riu.

La investigació també ha revelat que la noia hauria estat llançada al riu Guadalquivir des del pont del Charco de la Pava. Tant l'exnòvio de la jove desapareguda com els dos amics que el van ajudar a traslladar el cos han coincidit a citar aquest punt en les declaracions separades que han fet. 

Els investigadors dubten si la jove va ser llançada al riu quan encara estava viva. La policia sí que té clar l'hora de la mort gràcies a les trucades al mòbil, entre les 20.02 i les 20.35 efectuades el passat 24 de gener.

També s'ha confirmat que el germanastre de l'autor dels fets va ser qui va netejar l'escena del crim. Mentrestant, continua la recerca del cos de la jove al riu Guadalquivir.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut