Sevilla

Els pares de Marta del Castillo demanen un referèndum per instaurar la cadena perpètua

Antonio del Castillo i Eva Casanueva, els pares de la jove sevillana encara desapareguda, han fet aquest dimecres una roda de premsa a l'exterior de casa seva i han demanat una reunió amb Zapatero i Rajoy. El matrimoni vol demanar-los que convoquin un referèndum per instaurar la cadena perpètua. Els pares de la noia morta també han dit que potser "hi haurà més detencions". De moment, però, hi ha quatre detinguts, un dels quals ha declarat aquest dimecres davant del jutge. Tretze gossos de la Guàrdia Civil i de la policia estatal s'han incorporat a la recerca del cadàver de Marta del Castillo al Guadalquivir.

Actualitzat
Els pares de Marta del Castillo han comparegut aquest dimecres en roda de premsa. L'han feta a l'entrada de la casa on viuen al barri sevillà de Tartessos. Envoltats per un núvol de periodistes, Antonio del Castillo i Eva Casanueva han agraït tot el suport que estan rebent després de la mort i la desaparició de la seva filla.

La mare de la noia, que és la primera vegada que compareix en una roda de premsa des que va desaparèixer la seva filla el 24 de gener passat, ha demana que "hi hagi justícia" i que els autors del crim "compleixin la condemna màxima i que cada dia que passin a la presó els sigui un infern".
Anar al contingut