El foc va arrasar 32 hectàrees
El foc va arrasar 32 hectàrees
Maó

La policia deté un home que confessa ser l'autor de quatre incendis a Menorca

Amb l'existència d'indicis que els focs podrien ser provocats, els cossos policials van obrir una investigació per detectar l'activitat d'un possible piròman. L'home va ser detingut el cap de setmana passat i va confessar que era el responsable dels quatre incendis a l'illa entre els dies 10 i 14 de setembre. S'investiga ara si l'home podria ser també el causant d'altres focs a Mallorca.

RedaccióActualitzat
Un home de 40 anys ha confessat ser l'autor de quatre incendis declarats a Menorca durant aquest setembre. La policia el va detenir el cap de setmana passat després que el Servei de Protecció de la Natura de Menorca va obtenir indicis que els diferents focs podrien haver estat provocats. A partir d'això es va desplegar un ampli dispositiu d'agents de la Guàrdia Civil que, en col·laboració amb la Policia Nacional i les policies locals, patrullaven pels espais naturals i les vies de comunicació per detectar l'activitat d'un possible piròman. La investigació va permetre obtenir nombrosos indicis que van conduir finalment a la seva detenció el cap de setmana passat.

El detingut és un veí de Palma que ha reconegut ser l'autor dels incendis que van cremar l'illa entre els dies 10 i 14 d'aquest mes i que van arrasar 32 hectàrees. No es descarta que l'home sigui el responsable d'altres focs registrats aquest estiu a Mallorca.

Anar al contingut