Cambra de Comerç
Cambra de Comerç
Barcelona

La llista independentista manté la majoria a la Cambra de Comerç amb el recompte final

La candidatura Eines de País perd un representant, però compta amb 31 dels 60 seients del plenari de la Cambra

Actualitzat

Eines de País, la candidatura independentista a la Cambra de Comerç de Barcelona, reté la majoria absoluta en el plenari de la institució després del recompte de final de vots, que s'ha fet aquest dilluns a la tarda.

La llista, impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana, ha obtingut 31 seients, la majoria absoluta d'un plenari que compta amb 60 membres. En el recompte inicial, la llista havia aconseguit 32 dels 40 seients que s'escullen per sufragi directe i n'ha perdut un a favor de la candidatura de Ramon Masià.

D'altra banda, la candidatura d'Enric Crous manté els seus 4 representants i la liderada pel financer Carles Tusquets també ha conservat els 3 que tenia. El col·lectiu feminista 50a50, que treballa per la igualtat entre homes i dones en institucions i organitzacions, també manté un representant.

El plenari de la Cambra de Comerç està format per 60 membres: 40 elegits per sufragi directe, 14 designats directament per les empreses que més diners aporten a la Cambra i 6 més a proposta de les patronals catalanes. Eines de País tindrà prou força per decidir qui presidirà la institució quan es constitueixi el ple, a finals de juny.

 

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut