Imatge d'arxiu de Francisco Camps, arribant al Palau de Justícia on l'han absolt. (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu de Francisco Camps, arribant al Palau de Justícia (Fotoo: EFE)
València

La Brigada de Blanqueig de Capital confirma que Correa va pagar vestits que anaven a nom de Camps

El judici contra l'expresident del PP de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps i l'exnúmero 2 del partit en aquesta comunitat, Ricardo Costa, s'ha reprès amb la compareixença dels agents de la Brigada de Blanqueig de Capital que van analitzar la documentació intervinguda a la trama Gürtel i els comptes de les botigues de roba Milano i Forever Young. Els agents han confirmat que els pagaments de les empreses de Francisco Correa a aquestes botigues es relacionen directament amb les peces de roba venudes a Francsico Camps i la resta d'implicats en el cas.

RedaccióActualitzat
Tan bon punt van disposar de la comptabilitat legal de tota la trama i la van poden contrastar amb la documentació de les botigues de roba, els agents, segons han dit al judici, van tenir clar que hi havia pagaments de vestits encarregats a nom de Francisco Camps i altres polítics valencians. Segons ha assegurat un d'ells: "Figuraven els noms de persones associats directament a quantitats de diners i a peces de roba".

A més, han explicat que en l'operativa de venda hi havia els pagaments a compte, vinculats al llistat de peces adquirides amb l'organització.

Els policies declaren com a pèrits i com a testimonis, ja que també van participar en l'escorcoll de la seu Orange Market.

La versió de les defenses però és que aquestes operacions no tenen res a veure amb regals que arribaren als seus clients. El veredicte del jurat no està previst per abans del 20 de gener.
Anar al contingut