Declaracions a "Planta baixa"

Josep Bou es justifica per haver llogat un local a un club cannàbic: "No molesten"

Explica a TV3 que quan el va llogar no era regidor del PP, formació que es va oposar a la regulació dels clubs cannàbics

RedaccióActualitzat

El regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha defensat el lloguer d'un local de la seva propietat a un club cannàbic malgrat haver estat l'únic partit que es va oposar a la regulació dels clubs cannàbics que va aprovar el Parlament.

L'empresari i regidor ha assegurat, en una entrevista al "Planta baixa" de TV3, que tot està en regla. Argumenta que és legal, que té tots els permisos de l'Ajuntament i que no hi ha cap queixa veïnal.

Tal com va avançar aquest dimecres Nació Digital, Bou ha explicat a TV3 que té llogat aquest local des del 2017, quan no era regidor del PP.

També ha assegurat que ell mateix va voler visitar l'associació i va veure que el local estava "molt ben arreglat".

"Ells no tenen ni cadires fora. No amoïnen a ningú", ha reiterat.


Bou ha indicat que pensa respectar el contracte signat durant cinc anys perquè ell compleix la seva paraula, i ha insistit que altres activitats com un "bar senzill o una cafeteria" generen més molèsties.

Bou els cobra 875 euros per un local de 105 metres quadrats situat a la cantonada de Mare de Déu de Montserrat amb el passeig Maragall.

 

 

ARXIVAT A:
PPJosep BouCànnabisDrogues
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut