Atletisme

José Luis Blanco i Àngel Mullera queden fora de la final dels 3.000 obstacles

Cap dels dos catalans que participaven en els 3.000 metres obstacles als Mundials de Berlín ha pogut assolir el seu objectiu i s'han quedat sense final. José Luis Blanco i el debutant Àngel Mullera han dit adéu a la competició en no poder quedar entre els quatre primers de les seves respectives sèries ni poder obtenir uns temps prou competitius. Només l'aragonès Eliseo Martín podrà lluitar per les medalles tot i que s'ha classificat per a la final gràcies a la retirada d'un rival i ho tindrà molt complicat per estar entre els tres primers.

Actualitzat
L'atleta de Lloret de Mar i actual campió d'Espanya, José Luis Blanco, no s'ha classificat per a la final dels 3.000 obstacles tot i arribar a Berlín amb molta ambició i el desig de poder repetir la medalla que va guanyar a Göteborg el 2006.

El català, que corria força bé just darrere de Mohamed Mustafa, ha ensopegat en l'últim obstacle, s'ha quedat tallat i només ha pogut ser setè de la seva sèrie, a cinc segons de la seva millor marca de l 'any. Àngel Mullera, que debutava en uns Mundials, ha cobert l'expedient tot i acabar dotzè i últim de la seva sèrie. Tots dos, doncs, diuen adéu a Berlín.

Eliseo Martín, en canvi, ha tingut més sort i sí que ha pogut passar a la final després que el francès Mahiedine Mekhissi s'ha retirat, i ha acabat en quarta posició.

Maria Vasco abandona


La barcelonina Maria Vasco, per la seva part, ha abandonat en la prova dels 20 quilòmetres marxa quan només n'havia completat 14 i després d'haver pagat l'esforç per intentar estar al capdavant de la cursa. I és que el ritme de la russa Olga Kaniskina, campiona olímpica i mundial, ha estat infernal. Després dels vuit primers quilòmetres, Kaniskina ha marxat en solitari i ha revalidat el títol amb total autoritat.

La irlandesa Olive Loughnane s'ha penjat la plata i la xinesa Hong Liu ha fet bronze. La també barcelonina Beatriz Pascual ha repetit la sisena posició aconseguida als Jocs de Pequín.
Anar al contingut