El robatori va passar al passeig de Gràcia el 8 de de desembre
El robatori va passar al passeig de Gràcia el 8 de de desembre (barcelona.cat/Paula Jaume)
Barcelona

Investiguen el robatori d'un rellotge de 500.000 euros al passeig de Gràcia de Barcelona

Els dos lladres van fugir en patinet

Redacció/AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori d'un rellotge de luxe a un turista al passeig de Gràcia de Barcelona valorat en 500.000 euros, segons informen fonts policials.

Els fets, que ha avançat El País i han confirmat a EFE fonts policials, van passar el 8 de desembre passat. Aquest mitjà afirma que el rellotge és de la marca Richard Mille i està valorat en mig milió.

La sostracció va ser obra de dues persones. Els dos lladres haurien planificat el robatori, perquè el van arrencar ràpidament a la víctima i després van poder fugir del lloc dels fets en patinet.

El robatori de rellotges de luxe seguint aquest mètode no és una novetat. La primavera passada, els Mossos van desarticular una banda dedicada a aquesta mena de delictes. Al juny, també van detenir tres persones per haver robat un rellotge valorat igualment en mig milió. En aquest cas, els lladres van assaltar la víctima quan sortia d'un restaurant de luxe i van fugir a tota velocitat amb una motocicleta.

La policia catalana fins i tot ha activat el grup Titani, especialitzat en la investigació de robatoris violents. L'integren efectius policials que es dediquen a treballar en aquest fenomen per identificar els grups o organitzacions que es lucren amb la venda de rellotges robats.

Aquest tipus de robatoris afecten les principals capitals turístiques d'Europa i de l'Estat.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut