La junta local de Seguretat d'Alcarràs
La junta local de Seguretat d'Alcarràs (Foto: ACN)
Alcarràs

Interior incrementarà la presència dels Mossos d'Esquadra a Alcarràs

El poble d'Alcarràs, al Segrià, tindrà una patrulla dels Mossos d'Esquadra de forma permanent per tal d'intentar posar fi als problemes d'inseguretat ciutadana. Aquesta decisió arriba després de la Junta Local de Seguretat d'aquest dimecres, en la qual el delegat del govern a Lleida, Ramon Farré, ha insistit que els actes delictius no han augmentat. L'ajuntament, però, no pensa el mateix.

RedaccióActualitzat
"Hem aconseguit el compromís que a Alcarràs hi hagi més presència policial, amb una patrulla gairebé fixa dels Mossos a la població durant l'estiu, encara que dependrà de les necessitats del cos. Però estem satisfets perquè s'ha reconegut que d'alguna manera el municipi és un focus important de persones durant la temporada de recollida de fruita", ha explicat l'alcalde del municipi, Miquel Serra.

Aquesta setmana passada ha saltat la polèmica a Alcarràs, després que l'alcalde va denunciar un augment de la inseguretat ciutadana i el conseller d'Interior, Felip Puig, ho va negar, atenent les dades dels Mossos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut