Puig no assitirà a la junta de seguretat d'Alcarràs
Alcarràs reclama que es posi fi als robatoris al municipi
Alcarràs

Felip Puig nega problemes de seguretat a Alcarràs

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha negat que els robatoris a Alcarràs hagin augmentat en els últims temps i ha assegurat que els índexs de delinqüència a la localitat estan "raonablement bé". Per aquest motiu, ha considerat que les diverses reclamacions de l'alcalde pel suposat augment de delictes tenen "altres motivacions" que les estrictament relacionades amb la seguretat, tot i que no n'ha donat més detalls. Malgrat que el conseller no ha volgut valorar l'actitud de l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra (ERC) ha deixat entreveure el seu descontentament.

RedaccióActualitzat
El conseller ha afegit que no assistirà a la junta local de seguretat, a la qual ha estat convocat per l'alcalde, al·legant que no pot anar a totes les juntes de seguretat i menys amb tan poc temps d'antelació. Tot i així, ha assegurat que escoltarà Miquel Serra, de la mateixa manera que escoltarà el delegat de la Generalitat a Lleida o els comandaments policials.

Després de la decisió d'instal·lar càmeres de seguretat, l'Ajuntament d'Alcarràs ha reclamat més vigilància policial i que s'organitzi un "front comú" entre administracions i municipis per posar fi a l'onada de robatoris que diu patir.

El consistori ha convocat amb caràcter d'urgència la junta de seguretat local i ha demanat al conseller Felip Puig que hi assisteixi per fer-li saber "in situ" la problemàtica que hi ha arran de nous robatoris en el poble.

Aquest cap de setmana s'ha registrat un robatori a l'interior d'un domicili, l'autor del qual encara no ha estat detingut, que ha provocat la indignació dels veïns. Alguns van sortir al carrer dissabte per reclamar que es posi fi a l'onada de robatoris.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut