La xarxa social permetrà enviar contingut a un públic més segmentat (Unsplash)

Instagram permetrà crear llistes per decidir qui veurà les teves stories

Servirà per publicar contingut exclusiu per a llistes d'usuaris preestabertes, ampliant la funció de "millors amics"

RedaccióActualitzat

Instagram prepara una funció que permetrà als usuaris compartir stories amb diferents llistes de seguidors preestablertes. La idea és que es pugui publicar contingut amb grups més petits i tenir més control sobre qui pot veure les stories, a més de poder-les segmentar per interessos.

D'aquesta manera, la xarxa social propietat de Meta vol ampliar una de les opcions de què ja disposa, la llista de "millors amics".

Aquesta llista permet des del 2018 als usuaris compartir les seves stories amb un grup reduït de seguidors que hagin triat, sense necessitat de compartir-les amb totes les persones que els segueixin a Instagram.


Llistes amb familiars, amics de viatges o aficionats a la cuina

L'encarregat d'anunciar-ho ha estat el responsable d'Instagram, Adam Mosseri, a través d'una publicació en què ha explicat que han començat a provar aquesta possibilitat.

Segons Mosseri, els usuaris podran crear llistes amb els seus familiars o amics de viatges, així com amb seguidors amb els quals es comparteixin gustos com, per exemple, la cuina.

Per configurar aquests grups s'introdueix un menú de "Llistes" en el qual se'n pot crear una de nova i anar afegint-hi els usuaris que en formaran part.

A partir d'aquí, a l'hora de compartir la història, s'obrirà un menú amb totes les llistes, inclosa la de "millors amics" i es podrà triar on publicar-la.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials InstagramTecnologia
Anar al contingut