Inés Arrimadas: "Pedro Sánchez vol el poder a qualsevol preu"

La líder de Ciutadans també ha dit que demanen la retirada de l'acta de diputat al Parlament a Puigdemont i Comín perquè "no es pot tenir un escó al Parlament i també a l'Eurocambra"

Actualitzat

Inés Arrimadas ha assegurat que Pedro Sánchez només té ganes d'estar al poder i no li importa gaire com aconseguir-ho. En aquest sentit, ha lamentat que tothom hagi d'estar pendent, de cara a la investidura, d'un partit que vol sortir d'Espanya. La portaveu de Ciutadans al Congrés ho ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio".

Arrimadas creu que Sánchez només té al cap continuar a La Moncloa, sigui com sigui:

"Jo crec que ell té ganes d'estar a La Moncloa, té ganes d'estar en el poder i no li importa gaire si hi entra de la mà d'uns partits que volen trencar Espanya o d'un partit que ell va dir que era populista com Podem, i amb qui no podia compartir govern, i tot això ens va portar a segones eleccions. És una persona que vol el poder a qualsevol preu. No és una bona estratègia."


Tot i això, la líder de Ciutadans no llança la tovallola. No ha descartat que, si fracassa la negociació amb ERC, "per necessitat, no per convicció", Sánchez acabi buscant el suport de Cs i fent una "mirada al centre."

 

La líder de Cs no llança encara la tovallola sobre el pacte d'investidura que proposa (EFE/Ballesteros)


Sobre els efectes de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, Inés Arrimadas ha dit que presenten un escrit perquè retirin l'acta de diputat a Carles Puigdemont i Toni Comín al Parlament perquè no es pot ser diputat a dues cambres.

"Demanem el que és de sentit comú, que ho diu la llei, a més, que no es pot ser diputat en dues cambres, com són el Parlament i el Parlament Europeu. Si estàs dient a tot arreu que estàs molt content perquè ets un eurodiputat, no pots ser diputat al Parlament."

"El procés està despertant molts privilegis dels polítics. Ara tothom s'està agafant a la immunitat i l'està exagerant com si fos impunitat. L'únic que diu el tribunal és quan accedeix Junqueras a la condició d'eurodiputat. Ni qüestiona, ni condiciona, ni anul·la la sentència del Tribunal Suprem."


Pel que fa a aquesta sentència de Brussel·les sobre la immunitat d'Oriol Junqueras, Arrimadas ha dit que "l'independentisme ha de vendre alguna cosa com una victòria i la resolució és la que és, no pot tenir més conseqüències per a una persona que ja ha estat condemnada."

 

 

ARXIVAT A:
Inés ArrimadasCsCarles PuigdemontToni ComínPedro SánchezInvestidura
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut