Els Guns N' Roses han fet tradició del llançament del micròfon al final de concert, que algun assistent s'emporta a casa (Europa Press)

Guns N' Roses deixarà de llançar el micro al públic als concerts després de ferir una fan

El cantant, Axl Rose, ha decidit deixar córrer un ritual que fa més de 30 anys que dura

Actualitzat

Una de les bandes més famoses del món, Guns N' Roses, deixarà de fer un ritual que s'ha allargat més de 30 anys. El solista, el carismàtic Axl Rose, sempre acaba els concerts llançant el micròfon al públic.

Aquesta setmana ho ha tornat a fer en un concert a la ciutat d'Adelaide, a Austràlia. Però per primera vegada en dècades el micròfon s'ha estampat a la cara d'una espectadora i li ha causat ferides.

Davant de l'incident, amb molt ressò a la premsa australiana, el mateix Axl Rose ha anunciat que, per garantir la seguretat del públic, mai més repetirà aquesta tradició que l'ha fet famós.

El mateix vocalista ho ha publicat a Twitter, amb un text extens en què explica: "M'he assabentat que una fan es podria haver fet mal al concert d'Adelaide, possiblement per haver rebut un cop amb el micro que tradicionalment llanço al final". I afegeix:

"Ho he fet durant més de 30 anys (...). Per garantir la seguretat, a partir d'ara no llançarem el micro ni cap objecte cap als fans durant les actuacions".

 

Nombrosos mitjans australians han publicat una imatge de les ferides a la cara de la dona, Rebecca Howe, que afirma que li va sortir sang del nas i que un policia que hi havia al concert la va ajudar a sortir del recinte. 

En una entrevista exclusiva que ha concedit al canal australià 10 News First, Howe explica que va tenir "por de perdre un ull". També afegeix que es va sentir com si l'hagués atropellat "un camió".

 

En aquest vídeo publicat per un assistent al concert d'Adelaide, passat el minut 6:30, es pot veure el moment en què Axl Rose llança el micròfon al públic.

 

ARXIVAT A:
MúsicaAustràlia
Anar al contingut