Barça

Guardiola reivindica el paper dels futbolistes no formats al planter i dedica el triomf contra el Getafe a "Abidal i el seu cosí Gérard"

En la roda de premsa postpartit, Pep Guardiola va voler dedicar el triomf contra el Getafe a "Éric Abidal i el seu cosí Gérard". El tècnic del Barça va destacar el bon rendiment dels seus futbolistes, però ja va apuntar que no servirà de res si no són capaços de guanyar dissabte el Llevant.

Actualitzat
"Ha estat una operació molt llarga i els metges ens han dit que els pròxims dies seran clau per comprovar-ne l'evolució", va explicar Guardiola sobre el trasplantament de fetge d'Abidal.

En ser qüestionat sobre la transcendència del fet d'acabar el partit amb 10 jugadors fets a casa, Guardiola va reivindicar el bon paper i la importància dels futbolistes de la plantilla actual no formats al planter. "No seríem el que som sense gent com l'Alves, l'Adriano o el Mascherano", va contestar el de Santpedor.

Sobre el Madrid i la pressió

Guardiola no s'abona a la teoria que l'angoixa per la remuntada blaugrana a la Lliga estigui tenallant els jugadors del Madrid. "En aquest nivell, la pressió no afecta", va assegurar el tècnic del Barça.

Finalment, Guardiola va lloar Puyol, que aquesta setmana fa 34 anys ("s'alimenta del futbol"); va valorar l'aportació d'Alexis i va voler destacar la importància de recuperar Pedro després de les lesions que ha tingut el canari.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut