Gonzalo Boye insisteix que no ñ'intimidaran

Gonzalo Boye denuncia que han assaltat el seu despatx per segon cop aquest any

L'advocat de Quim Torra diu que es tracta d'un nou intent de desestabilitzar-lo a pocs dies de defensar el recurs de Torra al Suprem per la seva inhabilitació

L'advocat Gonzalo Boye ha denunciat aquest diumenge a les xarxes socials que uns desconeguts han assaltat per segon cop en nou mesos el seu despatx, tot i que "aparentment no s'han endut res".

Boye hi adjunta fotografies i explica que han tallat la reixa d'una de les finestres, que l'han desmuntat, destruït els sensors volumètrics i l'alarma, i afegeix que ara "caldrà determinar el que pugui faltar i, sobretot, el que pugui 'sobrar'".

En declaracions a l'ACN, Boye explica que han fet servir una serra elèctrica i que han desmuntat els sensors volumètrics que detecten el moviment. "En principi no falta res, veurem si no ens hi han posat res", ha dit, en referència a possibles aparells d'espionatge.

Boye assegura que és "un nou intent de desestabilitzar-nos. Deuen pensar que ens intimidaran. Doncs no ho faran."

L'escorcoll al despatx de Gonzalo Boye es produeix a pocs dies que el Tribunal Suprem celebri la vista del recurs de Quim Torra contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que l'inhabilitava per no haver tret la pancarta en suport dels presos polítics del balcó de la Generalitat. La vista se celebra aquest dijous, 17 de setembre.

Boye, advocat de Carles Puigdemont i Quim Torra, ha rebut el suport dels dos presidents a les xarxes.

 

 

La primera intrusió, al gener

L'altra vegada que van entrar al seu despatx va ser al gener, quan l'advocat ho va trobar tot regirat, amb cables destrossats, papers per terra i calaixos oberts. Prèviament, a l'octubre, la Policia Nacional l'havia escorcollat en una investigació per blanqueig de capitals contra el narcotraficant Sito Miñanco.

ARXIVAT A:
Carles PuigdemontQuim Torra
Anar al contingut