Cartell del "Posa't la gorra" de Balaguer
Cartell del "Posa't la gorra" de Balaguer
Balaguer

Èxit del "Posa't la gorra" de Balaguer, tot i el robatori dels regals benèfics

Entre el material sostret hi havia una samarreta firmada per Leo Messi

Actualitzat
(ACN) Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori d'una part dels objectes que aquest diumenge s'havien de sortejar com a regals en el marc de la festa "Posa't la gorra", organitzada per l'associació de nens amb càncer Afanoc a Balaguer.

Es tracta, sobretot, de material esportiu donat per diversos clubs, i destaca una samarreta firmada pel jugador del Barça Leo Messi. El robatori es va cometre divendres a la tarda al pavelló del Molí de l'Esquerrà de la capital de la Noguera.

Els lladres es van endur una caixa on hi havia la samarreta firmada per Leo Messi, una altra de firmada per tots els jugadors del Barça i una tercera pel jugador del Manchester United Juan Mata. També hi havia pilotes de futbol firmades pels jugadors del FC Barcelona. Una altra samarreta firmada que ha desaparegut és del Villar Logistic del Club Tennis Taula Balaguer.

Èxit amb 60.000 euros recollits

Tot i el robatori, l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) ha mantingut la celebració de la festa solidària. I ha estat un èxit. Ha recollit uns 60.000 euros per la venda d'unes 7.000 gorres solidàries.

La delegada de l'Afanoc a Lleida, Maite Montañès, ha explicat que molts dels regals s'han reposat i fins i tot n'han sortejat més dels previstos, com ara tres samarretes firmades per Leo Messi.

Les xifres superen àmpliament les expectatives inicials. La recaptació de la festa es destinarà sobretot a cobrir els serveis gratuïts que ofereix l'Afanoc i a la Casa dels Xuklis, un habitatge pròxim a l'hospital de la Vall d'Hebron on es poden allotjar les famílies que s'han de desplaçar a Barcelona per seguir tractaments mèdics contra el càncer. Actualment, de les 25 famílies que hi ha instal·lades, cinc són de la demarcació de Lleida.
Anar al contingut