Una trentena de mestres participen en una "classe" davant dels serveis territorials d'Educació a Tarragona per reivindicar el reverti…
Una trentena de mestres participen en una "classe" davant dels serveis territorials d'Educació a Tarragona per reivindicar el revertiment de les retallades.

Els mestres reclamen més diàleg i consens per revertir les retallades en una protesta a Tarragona

ACN Tarragona - Una trentena de mestres s'han concentrat aquest dijous a primera hora del matí davant els serveis territorials d'Educació de Tarragona per reclamar més diàleg i consens en les negociacions amb el Departament. En la penúltima vaga parcial, els professors han participat en una "classe", on s'ha ridiculitzat el conseller Josep Gonzàlez-Cambray. En l'acció, s'ha debatut i reflexionat sobre les reivindicacions i demandes dels docents i s'ha tallat durant gairebé una hora el carrer de Sant Francesc. "Som optimistes, però la negociació està molt aturada. Esperem poder aconseguir algunes de les demandes que portem demanant tants anys", ha dit Laura Ferré, portaveu USTEC STEs a Tarragona. Els sindicats criden a participar en la vaga del 9 de juny.

Anar al contingut