Donald Trump en un moment del debat dels candidats republicans dijous passat (Reuters)
Donald Trump en un moment del debat dels candidats republicans dijous passat (Reuters)
Atlanta

Els comentaris de Donald Trump el deixen fora d'un important acte republicà

El milionari va insinuar que una presentadora de la cadena Fox li va fer preguntes punyents perquè tenia la menstruació

RedaccióActualitzat

Donald Trump, aspirant del Partit Republicà a la presidència dels Estats Units, ha quedat fora d'un important esdeveniment del partit que se celebra aquest cap de setmana Atlanta. El motiu són els comentaris que ha fet sobre una presentadora de la cadena Fox, uns comentaris que, per molts, són la gota que ha fet vessar el got.

En una entrevista a la cadena CNN, el milionari va insinuar que la moderadora de la Fox Megyn Kelly va ser dura amb ell en el debat dels candidats republicans perquè tenia la menstruació. Kelly era l'única dona dels tres moderadors. "Es podia veure com li sortia sang dels seus ulls, sang de..., d'on sigui", ha dit Trump. En un tuit, Trump ha afirmat que es referia al fet que li sortia sang del nas.

A l'acte dels republicans a Atlanta, estava previst que Trump fos l'últim ponent de la nit, donat que lidera les enquestes. Tot i això, l'organitzador de l'esdeveniment considera que els seus comentaris "han anat massa lluny". El comentari de Trump "va ser inapropiat". "No volem algú que, quan ha de respondre a una pregunta hostil d'una presentadora, la seva primera inclinació és suggerir que és un fet hormonal."

Anar al contingut