Futbol

Els blaugranes Cesc Fàbregas, Adriano i Song reben l'alta mèdica

El Barça ha fet una doble sessió, a càrrec de Tito Vilanova, aquest dijous, per preparar el derbi de diumenge contra l'Espanyol. S'han exercitat tots els jugadors disponibles, inclosos els que van jugar el Catalunya-Nigèria. Al final de la sessió matinal, Cesc, Adriano i Song han rebut l'alta mèdica.

Actualitzat
El Barça ha fet una doble sessió, a càrrec de Tito Vilanova, aquest dijous, per preparar el derbi de diumenge contra l'Espanyol. S'han exercitat tots els jugadors disponibles, inclosos els que van jugar el Catalunya-Nigèria. Al final de la sessió matinal, Cesc, Adriano i Song han rebut l'alta mèdica.

Cesc va patir un trencament del bíceps femoral de la cama esquerra el 9 de desembre passat, durant el partit de Lliga contra el Betis, i Adriano i Song no van viatjar a Valladolid per disputar l'última trobada de l'any per unes molèsties a l'adductor esquerre i al genoll esquerre, respectivament.

Al matí, Isaac Cuenca, que ultima la seva posada a punt després de ser intervingut al genoll esquerre fa set mesos, ha treballat amb el grup, mentre que el defensa Marc Bartra i el davanter Cristian Tello s'han exercitat al marge.

A diferència del matí, per la tarda Éric Abidal i Isaac Cuenca han treballat al gimnàs.

Visita al Festival de la Infància

Després de l'entrenament matinal, Adriano, Marc Muniesa i Isaac Cuenca han fet una visita al Festival de la Infància de Barcelona. Els blaugranes han compartit fruita i consells per a una alimentació saludable amb els nens i nenes que s'han acostat a l'estand de la Fundació del Barça. També han tingut temps de jugar una estona, fer-se fotografies i firmar autògrafs.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut