Madrid

Elena Salgado assegura que Catalunya tindrà un finançament "excel·lent"

L'endemà que José Luis Rodríguez Zapatero digués que el nou sistema de finançament "satisfarà les ambicions de Catalunya", la vicepresidenta econòmica del govern espanyol, Elena Salgado, ha assegurat durant la sessió de control al Congrés que Catalunya tindrà un finançament excel·lent. "Tenim l'esperança d'arribar a un excel·lent acord amb totes les comunitats autònomes", ha comentat. La vicepresidenta segona ha evitat tornar a parlar de xifres perquè diu que les negociacions sobre el finançament continuen obertes. Aquestes declaracions arriben unes hores abans de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera que es farà aquesta tarda.

Actualitzat
La vicepresidenta econòmica del govern i ministra d'Economia, Elena Salgado, ha afirmat aquest dimecres que Catalunya tindrà un finançament "excel·lent". Ha estat la resposta a una pregunta que li ha formulat el portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Ridao, durant la sessió de control del Congrés de Diputats.

Salgado ha demanat a Ridao que "tingui confiança" en el govern de la Generalitat "del qual forma part el seu partit". El portaveu d'ERC li ha advertit, però, que l'executiu espanyol "s'haurà de moure a l'alça per complir l'Estatut". Joan Ridao li ha recordat que "el 15 de juliol ens veurem les cares i espero que s'acabi aquesta comèdia que comença a cansar massa".
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut