L'artista ha tingut diversos enfrontaments amb la policia que l'han portat al banc dels acusats (ACN/Jordi Borràs)

El raper Morad ingressa a la presó per una condemna de mig any per un delicte de trànsit

A finals de febrer l'artista va acceptar una pena de 2 anys pels incidents en la gravació d'un videoclip a l'Hospitalet de Llobregat

Redacció/ACNActualitzat

El cantant Morad ha ingressat a la presó de Brians 2 per complir una condemna de 6 mesos per un delicte de trànsit, segons han confirmat fonts penitenciàries a l'ACN.

L'artista ha entrat al centre penitenciari voluntàriament aquest dilluns al vespre. El raper ha tingut diversos enfrontaments amb la policia i la justícia per qüestions relacionades amb la circulació.

La condemna de 6 mesos que complirà a la presó és per conduir sense carnet: va ser el juny del 2022 que el van detenir al Prat del Llobregat per conducció temerària.

No va ser una detenció fàcil per als Mossos: el van detectar a l'Hospitalet de Llobregat i van intentar interceptar-lo, però va fugir i el van acabar detenint al Prat.

Llavors el van acusar de conduir manera perillosa i temerària, de no tenir carnet i de desobediència a l'autoritat, i va quedar en llibertat en càrrecs.

Els últims anys Morad acumula una llarga llista de problemes amb la policia i amb el sistema judicial, per infraccions de trànsit i també per enfrontaments amb policies durant rodatges al carrer.


Altres condemnes

A finals de febrer, l'artista va acceptar una pena de dos anys de presó pels incidents ocorreguts durant la gravació d'un videoclip l'any 2021 a l'Hospitalet de Llobregat. Tot i l'acceptació, el pacte preveia que el raper no hagués d'entrar a la presó per aquests fets.

Llavors es va afirmar, però, que no hauria d'entrar a la presó si no reincidia en els pròxims dos anys, però finalment ha estat un procés previ el que l'ha dut a complir condemna de presó.

En aquella ocasió el raper s'enfrontava a set anys de presó per incitació a desordres públics i atemptat agreujat amb instrument perillós. La Fiscalia i l'advocat de Morad van arribar a un acord de conformitat previ i no es va celebrar el judici.

Al raper se li va aplicar l'atenuant de reparació del dany en haver consignat els 2.400 euros en concepte de responsabilitat civil que demanava el ministeri públic.

La quantitat corresponia als danys que van tenir sis vehicles de la Guàrdia Urbana, contra els quals diversos individus van llançar ous i pedres.

Per decisió judicial, el raper té prohibit entrar al barri de la Florida, on s'ha criat i lloc habitual dels seus rodatges, per haver incitat en més d'una ocasió a desordres públics.

Aquest mes de novembre passat, el rodatge d'un videoclip que gravava amb el cantant Dellafuente al barri de Llefià de Badalona va acabar també amb llançaments d'objectes, corredisses i alguns episodis de tensió entre els fans i la policia.

Morad té pendent una altra causa oberta: la fiscalia li demana 6 anys de presó per haver amenaçat agents dels Mossos amb una pistola tàser el juliol del 2021 quan s'havia saltat el confinament nocturn durant la pandèmia.

 

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut