Handbol

El PSG estaria disposat a pagar els dos milions d'euros de la clàusula per fitxar Nikola Karabatic

Preocupació al Barça d'handbol perquè un dels pilars més importants de l'equip, el francès Nikola Karabatic, podria deixar el club blaugrana en acabar la temporada després de rebre una oferta milionària del París Saint-Germain

Actualitzat

L'estiu passat, el PSG francès va intentar emportar-se el tècnic Xavier Pascual i ara, després del Mundial d'handbol, l'objectiu és la repatriació de Nikola Karabatic. El jugador francès, que té contracte en vigor fins al 2017, ha rebut una oferta milionària del club de París, que és propietat del xeic de Qatar Nasser al-Khelaïfi. El PSG estaria disposat a pagar al Barça els dos milions d'euros que té de clàusula de rescissió Karabatic i, per acabar-lo de convèncer, s'ofereix a fitxar el seu germà Luka, també internacional.

L'interès del PSG ha disparat les alarmes al Palau Blaugrana, perquè la possible baixa de Karabatic seria impossible de cobrir amb un jugador de característiques semblants, tal com ha reconegut el capità Víctor Tomàs.

Karabatic va abandonar França el 2013 per fitxar pel Barça en veure's implicat en un cas d'apostes il·legals, però, després de guanyar el cinquè títol mundial amb la selecció francesa, sembla que tot ja ha quedat oblidat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut