Santa Coloma de Gramenet

El PPC proposa que els immigrants es comprometin a marxar si no troben feina

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha proposat un "contracte d'integració als immigrants" que els comprometi a marxar al seu país si no es poden guanyar la vida i a conèixer les llengües oficials de Catalunya. Camacho ha fet aquest anunci al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet, on ha afirmat que aquest tipus de contracte facilitaria la integració i la convivència.

Actualitzat
Alícia Sánchez-Camacho ha proposat aquest anomenat "contracte d'integració", que haurien de signar tots els estrangers extracomunitaris que volguessin adquirir o renovar el permís de residència. La presidenta del PPC ha explicat els compromisos que adquiririen els immigrants, entre els quals el retorn al país d'origen si no troben feina.

Comprometre l'immigrant a marxar

"A què s'hauria de comprometre, l'immigrant? Primer de tot, a complir les lleis del nostre país", ha dit Camacho. "En segon lloc, a respectar els valors i els costums del nostre país, a aprendre els idiomes oficials de Catalunya, a treballar activament per integrar-se", ha continuat. Camacho ha conclòs que els immigrants també haurien de comprometre's "a tornar al seu país si han quedat sense ocupació i no tenen oportunitat de guanyar-se la vida". La líder dels populars catalans no ha especificat, però, quant de temps podran passar els estrangers sense feina abans de veure's obligats a tornar al seu país.

Sánchez Camacho considera que aquest contracte facilitarà la integració i la convivència, i ha recordat que ja se signa en altres països.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut