Bilbao

El PNB i Batasuna s'han reunit després de l'atemptat d'ETA a Barajas

Representants del PNB s'han reunit amb Batasuna després de l'atemptat que ETA va cometre dissabte a l'aparcament de la T4 de Barajas. La trobada, el contingut de la qual no ha transcendit, hauria estat dimecres. El mateix dia Pernando Barrena, membre de la Mesa Nacional de Batasuna, va anunciar que la seva formació tenia la intenció d'iniciar una roda de contactes amb les formacions polítiques. A la cita hi haurien anat, segons els mateixos mitjans, integrants de les comissions que protagonitzaven les reunions prèvies a l'atemptat de Madrid.

Actualitzat

Precisament, dimecres al matí, el president del PNB, Josu Jon Imaz, va assegurar que el seu partit no renunciava a dialogar amb Batasuna, tot i que no sobre "calendaris, metodologies o condicions de bases polítiques per a un diàleg multipartit".

"Si he de baixar a l'infern a parlar amb el diable, ho seguiré fent, si això és important perquè en aquest país solucionem els problemes i teixim el futur de pau i convivència. Això ho dic amb tota claredat", va dir el líder penebista.

Anar al contingut