El Nàstic suma la seva quarta victòria consecutiva en vèncer el Lleida per 2-1

El Nàstic de Tarragona s'ha imposat al Lleida en el derbi català de Segona Divisió. Els tarragonins sumen així la seva quarta victòria consecutiva, en un partit en què han dominat en la primera meitat, però han patit en la segona per aguantar el resultat. L'1 a 0 ha arribat en el minut 37. Pinilla n'ha estat l'autor. En l'últim minut de la primera part, l'àrbitre ha assenyalat penal per unes mans inexistents en una acció precedida d'un fora de joc. Pinilla no ha desaprofitat l'oportunitat per fer el segon. Ja en la segona part, en el minut 57, Lezaun ha reduït diferències per al Lleida en aprofitar una gran passada de Txema.

Amb la victòria sobre el Lleida, el Nàstic ha igualat la seva millor ratxa a Segona Divisió: set partits sense perdre. Una falta treta per Iván Ania l'ha aprofitat Pinilla per marcar l'1-0 en el minut 37. Ja en el temps afegit hi ha hagut la jugada clau del partit. L'àrbitre no ha vist un clar fora de joc dels jugadors del Gimnàstic i, posteriorment, ha assenyalat penal per unes mans de Dani Marín a dins de l'àrea que no han existit. El mateix Pinilla ha marcat el segon gol dels tarragonins transformant la pena màxima. Ja en la segona part, en el minut 57, una passada de Txema l'ha aprofitat Lezaun per aconseguir el gol del Lleida. Els homes de Miguel Rubio han tingut diverses oportunitats per empatar en els últims minuts i han acabat amb deu homes, ja que Txema ha estat expulsat amb vermella directa per agredir Marco. Ara, el Gimnàstic supera el Lleida en la classificació per dos punts.