Imatge d'arxiu del Mobile World Congress de Barcelona (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu del Mobile World Congress de Barcelona (Foto: EFE)
Barcelona

El Mobile World Congress bat el rècord amb més de 60.000 visitants

El Mobile World Congress tanca la seva sisena edició a Barcelona batent rècords d'assistència, amb més de 60.000 visitants sobre una previsió de 55.000, segons ha informat l'organització, que s'ha mostrat molt satisfeta amb l'acollida de la capital catalana. La xifra històrica de professionals visitants ha estat tant en quantitat com en qualitat, ja que hi han assistit més de 30.000 alts càrrecs d'empreses de 200 països, i més de 3.000 directors generals. Aquesta edició també ha estat la de major afluència de delegacions institucionals, amb representants de més de 130 països. Tot plegat ha facilitat que les empreses catalanes hagin fet 1.200 entrevistes amb companyies del sector.

Actualitzat
La Generalitat ha destacat que aquest excel·lent resultat "posiciona amb força la candidatura de Barcelona per convertir-se en capital mundial del mòbil" entre 2013 i 2017, competeix amb París, Munic i Milan. De moment, l'edició del 2012 està assegurada per a la capital catalana, que acollirà l'esdeveniment entre el 27 de febrer i l'1 de març.

Les empreses catalanes milloren la seva activitat al congrés de mòbils

Les empreses representades al pavelló de Catalunya durant el congrés mundial de telefonia mòbil de Barcelona han millorat la seva activitat respecte a l'edició anterior i han fet 1.200 entrevistes amb companyies del sector, principalment fabricants de dispositius i software, operadors de telefonia mòbil i desenvolupadors d'aplicacions, segons que ha anunciat el Departament d'Empresa i Ocupació.

Precisament és el Departament que, mitjançant la seva agència per a la innovació ACC1O, ha promogut la presència de 21 empreses durant els quatre dies que ha durat la fira, tant al pavelló català, com al pavelló de les aplicacions (App Planet) i en els fòrums de treball de la fira mundial (Mobile Venture Forum).


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut