El conseller Mena, amb Jordi Hereu, Artur Mas i Miguel Sebastián al pavelló català del Mobile World Congress (Foto: ACN)
El conseller Mena, amb Jordi Hereu, Artur Mas i Miguel Sebastián al pavelló català del Mobile World Congress (Foto: ACN)
Barcelona

Mena confia que Barcelona mantindrà el Mobile World Congress fins al 2017

El conseller d'Ocupació i Empresa, Francesc Xavier Mena, confia que Barcelona serà escollida com a capital del mòbil per un període que s'ha establert entre els anys 2013 i 2017. Ara mateix, després d'una selecció entre una trentena de ciutats, només queden quatre finalistes, que són, a més de Barcelona, les ciutats de París, Milà i Munic.

Actualitzat
La ciutat escollida acollirà el Mobile Congress i a més serà un centre amb activitats en el camp acadèmic i tecnològic, raó per la qual totes quatre ciutats es mostren interessades en aquest objectiu.

En un contacte apressat amb els mitjans de comunicació, Mena s'ha mostrat especialment confiat en les possibilitats de Barcelona i ha destacat que pels tractes que tenen amb l'organització, el GSMA, tenen motius per creure que estan en una bona posició. En cas que això es confirmés, l'impacte econòmic es podria multiplicar per cinc, segons l'avaluació que el mateix Mena ha compartit amb els informadors.
Anar al contingut