Badalona

El Mobile obliga a tornar a reallotjar els veïns de l'incendi mortal a Badalona

Els veïns fa un mes que s'estan en uns pisos provisionals que estaven reservats per al Mobile World Congress

RedaccióActualitzat

Un mes després de l'incendi al barri de Sant Roc de Badalona en què van morir 3 persones i 29 més van resultar ferides, els veïns que van haver de ser reallotjats han hagut de tornar-se a moure perquè els pisos turístics on s'estaven estan reservats per al Mobile World Congress.

Les 9 famílies que estaven vivint temporalment en uns pisos a Santa Coloma de Gramenet hauran de tornar a fer les maletes fins que la restauració de l'edifici afectat per les flames estigui enllestida.

 

 

La Generalitat els ha ofert allotjament a Montigalà, a l'altra punta de Badalona, en pisos que no tenen cap tipus de mobiliari. Els nous inquilins expliquen que hauran de comprar els mobles imprescindibles per viure mentre s'estiguin en aquest nou edifici, i els hauran de posar a la venda al cap de poc temps.

La Bahija Ezzyyani, una de les afectades, explica que cada dia els han anat avisant que la seva estada al pis de Santa Coloma era "provisional".

També la Miriam Romero, mare del nen de 3 anys que van poder salvar, es mostra molt descontenta amb la situació:

"És per la fira del mòbil. Com que aquí s'estan estalviant uns diners i no estan cobrant aquests diners, suposo que ens fan afanyar-nos per aquest motiu, perquè ells volen tenir un benefici, i als altres que els bombin."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut