Madrid

El menú del casament del príncep i Letizia el farà Jockey i serà "senzill, saborós i abundant"

La boda reial s'atansa i cada vegada se saben més coses de com anirà. Avui els presentem el menú que menjaran els 1.400 comensals convidats a la boda. Trenta-cinc cuiners del restaurant Jockey s'encarregaran d'elaborar uns plats que han definit com a senzills, saborosos i abundants. Així, si arribessin a fer-se cartes del menú nupcial s'hi podria llegir que, de primer, hi haurà una pasta de full amb llamàntol i llagostins, amb un fons de verdures, acompanyat d'una beixamel de mantega i rovell d'ou. De segon, capó amb salsa d'estragó, amb guarnició de "migas" i fruita seca i acompanyat de pomes al forn. Abans del dinar, els 1.400 convidats al casament prendran un aperitiu que també serveix el restaurant Jockey.

Actualitzat
Un Albariño de la collita del 2003 regarà el primer plat, i per al segon els comensals beuran un Rioja negre gran reserva del 94. El cava serà del Penedès, blanc i rosat. Més de dues mil ampolles per a l'aperitiu i les postres, que ja han sortit cap a Madrid etiquetades especialment per al casament reial.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut