Lliga de campions

El Manchester United i el Manchester City es queden fora dels vuitens de final de la Champions

Qui mantingui que la lligueta de la Champions sobra, que l'hi expliqui a Sir Alex Ferguson. El gran Manchester United ha de dir adéu a la competició després de perdre davant el Basilea (2-1) i quedar tercer del seu grup. L'únic consol per als diables vermells és que els seus veïns del Manchester City també se'n van directes a la Lliga Europa, tot i haver guanyat el Bayern de Munic (2-0). El segon lloc del grup darrere els bavaresos és per al Nàpols, que ha guanyat al camp del Vila-real (0-2) i ha deixat els groguets amb el trist honor de no haver sumat ni un sol punt.

Actualitzat
Grup A
Manchester City, 2 - Bayern Munic, 0
Vila-real, 0 - Nàpols, 2

Amb el primer lloc del grup A assegurat, el Bayern de Munic ha viatjat a Manchester City reservant algun dels seus pesos pesants, sobretot a la davantera. El City no ha desaprofitat l'obsequi i s'ha endut el triomf, gràcies als gols de David Silva (35') i Touré Yaya (52'). Però no li ha servit de res, ja que el Nàpols ha fet la feina i, gràcies als gols d'Inler i Hamsik, s'ha imposat al Madrigal (0-2). Aquesta nova adversitat posa fi a una campanya per oblidar per al Vila-real, incapaç d'anotar ni un sol punt en sis partits.


Grup B
Inter Milà, 1 – CSKA Moscou, 2
Lilla, 0 – Trabzonspor, 0

L'Inter no ha posat tota la carn a la graella davant un CSKA que arribava al Giuseppe Meazza disposat a tot per quedar segon de grup darrere els llombards. I l'ambició dels russos ha tingut premi amb un primer gol de Seydou Doumbia, autor de quatre gols ja en aquesta Champions. Cambiasso ha aprofitat poc després un rebuig del porter local per empatar, però a les acaballes del partit Vassili Berezutski ha segellat el triomf i la classificació per als russos. Una classificació que s'ha produït gràcies a l'empat en l'altre partit de grup, en què Lilla i Trabzonspor han estat incapacos de desfer l'empat inicial. L'únic que ho ha provat és el jove prodigi dels francesos, el belga Eden Hazard, que després de quedar-se fora d'Europa sembla que se li acosta el moment de canviar d'aires.

Grup C
Basilea, 2 – Manchester United, 1
Benfica, 1 – Otelul Galati, 0

Desfeta històrica del Manchester United a Basilea. L'equip de Sir Alex Fergusosn, un dels que té més bon registre històric en el format modern de la Copa d'Europa, amb permís del Barça, ha posat fi a una mediocre trajectòria a Europa i s'ha mostrat incapaç de respondre en el moment decisiu. La situació s'ha començat a complicar per als diables vermells al minut 9, quan Marco Streller ha aprofitat un mal rebuig defensiu per batre De Gea. Per bé que ha tingut temps per reaccionar, l'United no ha mostrat mai les seves credencials i fins i tot la seva ocasió més clara, un xut al pal, ha arribat en un rebuig defensiu del Basilea. Alex Frei, quan faltaven cinc minuts i l'afegit, ha establert un 2-0 que semblava ja definitiu, i Phil Jones, quan ja s'estava a punt d'arribar al descompte, ha afegit una mica d'emoció. Aliens al drama del Manchester, a Lisboa els seguidors del Benfica han celebrat una classificació brillant, coronada amb una victòria eixarreïda davant l'Otelul Galati (1-0). Cardozo ha avançat ben aviat els "encarnados", perpò després ja no han arribat més gols. Tampoc feien falta: el Benfica, primer de grup, i l'United, a l'Europa League.
Anar al contingut