Barcelona

El jutge del "cas Millet" refusa investigar els últims 30 anys de gestió de la Fundació del Palau de la Música

El jutge que instrueix les diligències del "cas Millet", Juli Solaz, ha explicat a Catalunya Ràdio que no investigarà la gestió dels prop de 30 anys que l'expresident de la Fundació del Palau de la Música ha dut a terme. El jutge ha argumentat que la instrucció és molt complexa i que es podria trobar que els delictes presumptament comesos més enllà del 2004 podrien haver prescrit. Solaz ha precisat que, al marge del que se sap a través de la carta feta pública, hi ha altres diligències obertes que fan que mantingui el secret de sumari, que previsiblement aixecarà a mitjans d'octubre.

Actualitzat
Fèlix Millet ha estat al capdavant de la Fundació del Palau de la Música durant 30 anys, temps durant el qual, i segons ha confessat ell mateix, s'han comès diverses irregularitats econòmiques, que han acabat omplint les seves butxaques amb més de 3,3 milions d'euros. El jutge que porta el cas, però, reconeix que investigar tot el camí recorregut per Millet és poc viable. En primer lloc, per la complexitat que això suposaria i, en segon, perquè els delictes que s'haurien pogut cometre abans del 2004 segurament haurien prescrit.

La instrucció del cas, segons Solaz, ha evolucionat força des que es va fer l'escorcoll del Palau de la Música. Assegura que ja s'han trobat elements nous que fan que es mantingui el secret de sumari. Un sumari que previsiblement aixecarà a mitjans d'octubre.

Ara el jutge està pendent de l'informe preliminar que li han d'enviar els perits d'Hisenda per poder determinar a qui imputa i quins presumptes delictes els atribueix.

Anar al contingut