Segona Divisió

El Girona goleja el Lugo (6-0) i trenca amb dotze jornades sense conèixer la victòria

El Girona goleja el Lugo a Montilivi (6-0) i trenca amb dotze jornades sense conèixer la victòria. Ortuño, Migue, Iván López, Gerard Bordas, Pavón en pròpia porteria i Timor han estat els autors del festival golejador a Montilivi. Els gironins no aconseguien una golejada tan àmplia des de la temporada 57-58 contra l'Avilés.

El Girona goleja el Lugo a Montilivi (6-0) i trenca amb dotze jornades sense conèixer la victòria. Ortuño, Migue, Iván López, Gerard Bordas, Pavón en pròpia porteria i Timor han estat els autors del festival de gols a Montilivi. Els gironins no aconseguien una golejada tan àmplia des de la temporada 57-58 contra l'Avilés.

El Girona ha sortit amb empenta davant d'un Lugo que ha intentat sorprendre els blanc-i-vermells. Qui ho ha fet al minut 19 ha estat Migue, amb una rematada molt ben treballada després d'una falta llunyana. Juanlu també ha generat perill als gallecs. El de Fuente Palmera ha robat la pilota en camp contrari i després d'un teva-meva amb Ortuño, aquest li ha fet una passada un pèl llarga a la qual no ha arribat. A la mitja hora de partit ha arribat el gol. Ha estat el segon d'Ortuño vestint la samarreta blanc-i-vermella i gràcies a una assistència de Juanlu Hens. El davanter ha fet un gir dins l'àrea i ha enviat un xut potent al fons de la porteria de Dani Mallo. Deu minuts més tard, Migue, de cap, ha marcat el segon després d'una jugada iniciada a partir d'un córner.

La segona part ha començat amb un contraatac de llibre del Girona entre Ortuño i Gerard Bordas que han acabat cedint la pilota a un Juanlu que ha desaprofitat l'acció. Un altre gol desaprofitat ha estat el d'Ortuño, al minut 53, quan sol davant Mallo ha enviat la pilota fora fregant el pal de la porteria. Cinc minuts més tard, una altra combinació entre Juanlu i Iván López ha acabat amb aquest últim enviant un batzac dins la porteria gallega. El festival de gols no ha acabat i tres minuts més tard Ortuño ha cedit una passada a Gerard Bordas que també ha superat l'exporter gironí. I al 74 ha arribat el cinquè. Un xut de Juncà a acabat desviat per Pavón fins el fons de la porteria gallega. I nou minuts més tard, Timor també s'ha afegit al festival golejador per anotar el sisè.

Amb la victòria, el Girona trenca amb dotze jornades consecutives sense guanyar, tot i que es manté en zona de descens.