Trump aquest dimecres a la Casa Blanca (EFE)
Trump aquest dimecres a la Casa Blanca (EFE)
Washington

El fiscal encarregat de la trama russa a Washington ja investiga Trump

"The Washington Post" i "The New York Times" informen que Robert Mueller investiga el president dels Estats Units per possible obstrucció a la justícia

Actualitzat

Donald Trump ha començat a ser investigat per possible obstrucció a la justícia. Així ho publiquen The Washington Post i The New York Times, que asseguren que el fiscal especial nomenat per investigar la trama russa, Robert Mueller, ha posat el focus en el president.

Mueller veuria presumptes indicis de delicte en el president arran de tot el que s'ha sabut després de la fulminant destitució del director de l'FBI James Comey. Davant del Senat, Comey va acusar el president d'haver-lo intentat manipular perquè deixés córrer la investigació d'un col·laborador seu en relació amb la trama russa. Si es confirmés el delicte, es podria obrir la porta a un "impeachment" al president.

 

 

Justament, en les últimes hores, Trump ha visitat l'hospital on està ingressat Steve Scalise, el congressista tirotejat aquest dimecres. El cap de la majoria a la Cambra de Representants està en estat crític i l'han hagut d'operar. El congressista era en una trobada de beisbol amb altres congressistes quan James Hodgkinson, un home de 66 anys, va disparar una cinquantena de trets amb un rifle d'assalt i un revòlver i el va ferir a ell i a quatre persones més. L'atacant va morir a l'hospital per les ferides rebudes durant la seva detenció. Hodgkinson havia tuitejat contra Trump i contra altres republicans.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut