Barcelona

El fiscal demana fins a sis anys i cinc mesos de presó per als acusats del Bada Bing

El fiscal demana penes d'entre dos anys i mig i sis anys i cinc mesos de presó per a set jugadors de l'equip de futbol Bada Bing que presumptament van insultar i agredir a cops vuit integrants de l'equip Rosario Central. En el seu escrit d'acusació, al qual ha tingut accés Catalunya Ràdio, el fiscal els fa responsables dels delictes contra la integritat moral, lesions, desordres públics i coaccions.

Actualitzat
Els acusats en el cas del Bada Bing, l'equip de futbol els integrants del qual van agredir, presumptament, membres d'un equip contrari s'hauran d'enfrontar a una petició de pena d'entre dos anys i mig i sis anys i cinc mesos de presó. És el que ha decidit sol·licitar el fiscal, per a qui els dos instigadors de la baralla van ser els germans Israel i Valentín Moreno, aquest darrer condemnat pel crim de la Vila Olímpica. Segons relata el fiscal, van començar a proferir insults contra els seus rivals i a pegar-los només pel fet de ser d'origen estranger.

Els fets van passar el 9 del gener al camp de futbol Carrer Menorca, al Parc de Sant Martí de Barcelona, en un partit que enfrontava els dos equips de Tercera Territorial: el Bada Bing de Badalona, on juguen membres dels Boixos Nois, i el Rosario Central, integrat per jugadors de diferents nacionalitats sud-americanes.
Anar al contingut